VALIKKO

0207 619 500

Aineiston lähettäminen

Ohjeita tiedoston lähettämiseen

Toivomme lähettämänne tiedoston olevan painovalmis.

Painovalmiin tiedoston ominaisuuksia:

Tiedostossa on paperin reunan/leikkausmerkkien ulkopuolella 3 mm leikkausvara. Eli mahdolliset kuvat/grafiikka jatkuu ehjänä pintana mainitun 3 mm verran varsinaisen puhtaaksileikattavan pinnan ulkopuolelle.

Tiedoston mukana olevat fontit tai kaikki fontit on muutettu linjoiksi. Painostamme löytyvät kaikki tavanomaisimmat fontit, mutta aina on turvallisinta huolehtia tarvittavan fontin olevan käytettävissä kun tiedostoa avataan.

Tiedoston värit ovat Euroscale CMYK järjestelmän mukaisia. Lisävärinä painettavat värit voivat olla PMS-järjestelmän mukaisina. Muistathan tarkistaa onko PMS arvo tarkoitettu pinnoitetulle (Coated, C) vai pinnoittamattomalle (Uncoated, U) paperille. Valokuvien värit sRGB tai CMYK.

Suositeltavin tiedoston muoto on painamista varten luotu PDF. (Useimmissa ohjelmissa merkitty ”for professional output” tai ”for prepress”).

Mikäli haluat lähettää useampia tiedostoja pakkaa tiedostot jollain pakkaus -ohjelmalla yhdeksi tiedostoksi ennen lähettämistä.
Huom! Tiedoston nimessä ei saa esiintyä skandinaavisia kirjoitusmerkkejä (öäå), erikoismerkkejä, välilyöntejä tms. Välilyönnin tilalla voi käyttää alaviivaa ( _ ) selkeyttämään tiedostonnimeä.
Hyväksytyt tiedostomuodot: pdf, jpg, psd, zip, rar, tar, ai, jpeg, eps, tiff, doc, docx

Materiaalin lähetys

Paina ”Lataa tiedosto” ja valitse haluamasi tiedosto lähetettäväksi.Nimi*

Yritys

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelinnumero*

Faksi

Sähköposti

Työn nimi*

Koko

Muu koko

Laajuus

Muu sivumäärä

Painovärit, sivu 1

Painovärit, sivu 2

Paperi
Kiiltävä (Päällystetty)Silkki (Päällystetty)Matta (Päällystämätön)

Paino (g)

Rakenne
NiitattuLiimasidottuTaitettu

Painosmäärä

Muuta huomioitavaa