Kortit

Kortit
Kortit2019-02-20T09:58:27+00:00

Project Description

KORTIT

Erilaisten korttien painatus onnistuu avullamme jokaista tilannetta varten. Tarvitsitpa sitten postikortteja, onnittelukortteja tai kutsukortteja – meiltä saat ne haluamillasi kuvilla ja materiaaleilla. Valikoimastamme löydät erilaisia korttipohjia, joista voit valita mieleisesi. Vaikuta myös kortin ulkonäköön lakkauksella tai preeglauksella. Suunnittele omat kutsu-, onnittelu-, rippi-, ylioppilas-, -kiitos, hää- ja joulukorttisi tai ota meihin yhteyttä, niin me autamme sinut alkuun! Unohda tylsät ja sarjavalmisteiset kortit ja suunnittele uniikit, sinun näköisesi kortit.

KORTTIEN TILAAMINEN

Voit pyytää meiltä tarjouksen tai tilata kortit nopeasti suoraan verkkokaupastamme. Verkkokauppamme tilaustyökalu opastaa selkeästi vaihe vaiheelta eteenpäin ja auttaa sinua suunnittelemaan korteista sellaiset kuin haluat. Parhaimmillaan voit valita kortit painetuksi ja toimitetuksi jo kahden työpäivän kuluessa.

Aloita korttien suunnittelu valitsemalla haluamasi kokovaihtoehto. Tilauksen viimeistelet valitsemalla painovärit, paperilaadun. ja tilausmäärän. Voit ladata aineiston meille kuvatiedostoina tai suunnitella kortit itse suunnittelutyökalussa. Suunnittelutyökalussa voit sommitella kuvat ja lisätä tekstiä haluamaasi kohtiin. Jos lataat aineiston, niin teemme asettelun painossa ja lähetämme sinulle vedoksen nähtäväksi. Vedos on saatavana pdf:nä tai kirjepostina toimitettuna.

KORTTIEN PAINATUKSEN KOKOVAIHTOEHDOT

Riippuen korttien tarkoituksesta tarjoamme kattavat eri vaihtoehdot kokoihin. Kortit ovat saatavilla sekä yksi- tai kaksipuolisella painatuksella. Luonnollisesti värein tai mustavalkoisena.

Valmiiksi valittavissa olevat koot:

  • A5 Postikortti (210x148mm)
  • A5 kokoinen 4-sivuinen avattava kortti. Avattuna kortti on A4 kokoinen.
  • A65 Postikortti (210x99mm)
  • A65 Postikortti 4-sivuinen avattava
  • A6 Postikortti (148x105mm)
  • A6 kokoinen 4-sivuinen avattava kortti. Avattuna A5 kokoinen.

Mikäli valmiista kokovaihtoehdoista ei löydy juuri haluttua tai sopivaa, niin tämä ei ole ongelma. Muutkin korttikoot onnistuvat myös, olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.

KORTTIEN PAPERIVAIHTOEHDOT

Kortteihin valittavissa olevat paperivaihtoehtomme ovat laadukkaita täyssellukartonkeja. 260g kartonkipaperit ovat saatavilla kolmen eri tyylisenä:

  • Pintapuolelta vahvasti päällystetty kiiltävä kortti, jonka taustapuolena toimii päällystämätön matta
  • Molemmilta puolin mattapintainen kortti
  • Molemmin puolin päällystetty kiiltäväpintainen kortti

KORTTIEN PAINATUSHINNAT

Työkalu laskee tilauksellesi hinnan heti nähtäväksi, kun olet ilmoittanut haluamasi kaltaisille korteille tilausmäärän. Yhden kortin hinta tulee aina sen edullisemmaksi, mitä useampaa korttia olet tilaamassa. Korttien painatuksen minimitilausmäärä on 20kpl.

Siirry tästä verkkokauppaamme ja suunnittele kortit omilla kuvilla sopiviksi juuri tarpeeseesi!

VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ!

Siirry tilaamaan

Tutustu kortteihin ja muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin