Jäsenlehden painatus onnistuu meidän kauttamme

Jäsenlehden painatus onnistuu meidän kauttamme

Järjestöjen tärkeä tiedotuskanava

Tiesitkö, että meidän kauttamme saat tilattua myös yhdistysten ja järjestöjen laadukkaasti painetut liimasidotut jäsenlehdet?  Jäsenlehti lisää omalta osaltaan jäsenten yhteenkuuluvuutta ja toimii markkinointikeinona uusien jäsenten hankinnalle. Olemme monen kymmenen vuoden kokemuksella tuottaneet useat järjestö- ja jäsenlehdet, luettelot, katalogit, hinnastot ja vuosikertomukset. Jäsenlehden painatus, taitto ja postituspalvelu onnistuu kaikki kätevästi meidän kauttamme. 

Lisäarvoa jäsenille

Digitalisaation maailmassa kaivataan käsissä pideltävää lehteä, jota voidaan lukea rauhassa. Jäsenlehdet ovat oiva tapa levittää tietoa ja tarjota lisäarvoa jäsenille. Tyylikkäästi toteutettujen ja painettujen jäsenlehtien pariin palaa mielellään myöhemminkin. Jäsenlehti on hyvä kanava välittää tietoa jäsenille muun muassa tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja järjestön tulevaisuuden näkymistä. Painetulla jäsenlehdellä voidaan myös levittää tietoa laajemmalle järjestön toiminnasta jakamalla sitä erilaisissa tapahtumissa. Paperisen jäsenlehden lisäksi kannattaa toki tarjota myös digiversiona luettavaa jäsenlehteä, näin tarjoat vaihtoehtoja erilaisille lukijatyypeille. 

Jäsenlehden painatus ja toimittaminen vaatii taustalleen motivoituneen toimitustiimin, uusia ideioita juttuihin ja taitavat kirjoittajat. Hyödyntäkää rohkeasti järjestön jäsenten osaamista jäsenlehden toimittamisessa. Tutkikaa myös, minkälaista tietoa jäsenenne kaipaavat lisää, koska jäsenlehden tarkoitus on palvella jäseniä ja tuottaa heille uutta tietoa. Kertaluontoiset juhla- ja teemanumerot ovat taas hyvä tapa kokeilla jäsenlehden tekemistä, koska niiltä ei odoteta jatkuvuutta. 

Jäsenlehden painatus: vihkonidotut lehdet verkkokaupastamme

Jos sinulla on aineisto jo valmiina, jäsenlehden painatus on helppoa ja voit laittaa lehtien painatuksen heti käyntiin verkkokauppamme kautta. Valitse vain koko, paperilaadut, lehtien määrä ja lataa aineisto. 

Verkkokaupassa kokovaihtoehdot ovat A5, A4 ja B5. Jos et löytänyt etsimääsi kokoa, olethan yhteydessä myyntiimme. Tarpeesta riippuen voit valita kansipapereiksi ohuemman päällystämättömän offset-paperin tai eri paksuisista päällystetyistä sileäpintaisista silkkipapereista. Myös sisuspaperiin tarjoamme erilaisia hyviä vaihtoehtoja, kuten Offset 80g, G-print 115g ja Lumisilk 170g.

Mikäli kaipaat apua kansi- tai sisuspaperin valintaan, autamme mielellämme. 

Taittoapua, jäsenlehden painatus ja postitus

Jäsenlehtien painovalmiiksi saattamiseen saat meiltä taittoapua ja valmiit painetut lehdet postitamme puolestasi. Tavoitteena on löytää aina tarkoitukseen sopiva paras ratkaisu ja taata onnistunut lopputulos.

Onko sinulla tarvetta saada jäsenlehtesi painettuna? Siirry tilaamaan lehden painatus verkkokaupastamme tai pyydä meiltä suoraan tarjousta!

 

2022-06-10T19:21:00+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin