Kalenterin teettäminen – suunnittele itse kalenteri

Kalenterin teettäminen – suunnittele itse kalenteri

Kalenterin teettäminen: tärkeimmät vinkit

Ajattelitko lähettää kalenterin asiakkaillesi tai yrityskumppaneillesi? Esimerkiksi seinäkalenteri omista kuvista? Kalenterin teettäminen onnistuu helposti meidän kauttamme. Muista, että tämä on ainutlaatuinen tilaisuus markkinoida brändiäsi vuoden jokaisena päivänä. Pidä siis huoli, että kalenterisi erottuu joukosta ja muista noudattaa kalenterin teettämisessä yksinkertaisia perussääntöjä. 

Kalenterin teettäminen on helppoa: tarvitset vain oman kuvapankin tai yrityksen kuvia (jpg-muodossa) sekä logon. Mikäli sinulla ei ole omaa kuvapankkia käytössä, niin yksi maksullinen kuvapankki verkossa on esimerkiksi Shutterstock ja ilmainen PixabayKalenteria tarvitsee aina, joten miksi et suunnittelisi omaa kalenteria esimerkiksi joululahjaksi tai ilahduta yrityksesi kumppaneita persoonallisella kalenterilla. Kenties olet mukana jonkun seuran toiminnassa ja omien kalentereiden myynti olisikin hyvä varainkeruun muoto. Mikäli haluat viimeisen päälle räätälöidyn kalenterin, kannattaa ottaa yhteyttä digipainoomme.

Tässä sinulle seuraavaksi vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon kalenterin teettämisessä. 

Aloita kalenterin teettäminen valitsemalla sopiva teema

Suunnittele kalenterille sellainen teema, joka miellyttää sen käyttäjiä. Teeman pitäisi vedota käyttäjiin, mutta samalla siitä pitäisi havaita selkeästi, minkä yrityksen kalenteri se on. Käytä siis kuvia, värejä ja grafiikkaa, jotka sopivat yritykseesi. Muista, että kalenterin käyttäjät katsovat sitä päivittäin, joten leikittele sopivasti ja ilahduta. Luonnostele muutama idea ja kysy tiimikavereiltasi mielipidettä, mikä on paras idea.

Määrittele ja paketoi viestisi

Teemat ja elementit sanovat paljon kalenterin välittämästä viestistä, joten muista korostaa yrityksen brändiä ja valitse viesti, joka liittyy brändiisi. Viesti voi olla näkyvillä esimerkiksi kalenterin kannessa tai jokaisella sivulla. 

Kalenterin teettämisen tärkein valinta: hyvät kuvat 

Kuvat värittävät kalenterisi, joten valitse ne huolella. Valitse korkealaatuisia valokuvia ja varmista, että ne ovat houkuttelevia loppukäyttäjälle. Mikäli kalenteri viestii yrityksestäsi tai seurasta, kannattaa valita kuvia, joita esiintyy jo aiemmin tuotetuissa mainoksissa, esitteissä tai julisteissa. Näin vahvistat bränditietoisuutta. 

Valitse kalenterimalli

Kalenterin teettäminen on helppoa, kun kuvat ja viestit ovat selvillä. Niiden jälkeen valitset, millaiseen kalenterimalliin haluat kuvasi esille ja mikä kalenterimalli on loppukäyttäjälle sopivin. Kalenterikaupassamme on valittavissa viisi erilaista ja erikokoista seinäkalenteria. Seinäkalenteri pitää menot mielessä ja toimii myös sisustuselementtinä. Taskukalenteri taas pysyy mukana kaikkialle ja sinne on helppo kirjata menot ylös. Pöytäkolmiokalenteri on taas aina esillä ja sen sivujen kääntäminen on helppoa. Tutki, mitä ominaisuuksia loppukäyttäjät kaipaavat ja valitse kalenterimalli, joka palvelee parhaiten heidän tarpeitaan. 

Tiesitkö, että kauttamme voit teettää myös kaksikieliset kalenterit?

Kalenterikaupastamme tilaat helposti myös kaksikieliset kalenterit, joista näet suomenkielisten nimipäivien lisäksi myös ruotsinkieliset nimipäivät. Myös nämä seinäkalenterit ovat tilattavissa omilla kuvilla.

Kalenterin teettäminen ympäristöystävällisesti

Kalenterien teettäminen onnistuu meidän kauttamme ympäristöystävällisesti. Käytämme kalentereissa pääasiassa taidepainopaperi Lumisilkia 170g, joka on kotimainen, laadukas sekä ympäristösertifioitu. 

Aloita kalenterin teettäminen jo tänään niin ne ehtivät ajoissa käyttöön ensi vuodeksi.  Lue lisää kalenterien teettämisestä täältä.

Kalenterin teettäminen

Kalenterit tuovat iloa viikon jokaiseen päivään

2022-06-10T19:22:40+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin