Kutsukortit omalla kuvalla – suunnittele ja tilaa

Kutsukortit omalla kuvalla – suunnittele ja tilaa

Suunnittele uniikit kutsukortit omista kuvista 

Scanserilta voit tilata kutsukortit omalla kuvalla. Meiltä saat kutsukortit kaikkiin juhliin: synttäreihin, häihin, kastejuhlaan tai rippijuhliin. Unohda latteat ja valmiit kutsukortit ja suunnittele itse hätkähdyttävät kutsukortit omilla kuvilla. 

Kauniit ja tyylikkäät kutsukortit ovat juhlien suunnittelun ensimmäinen askel. Valikoimastamme voit valita erikokoisia korttipohjia joko yksi- tai kaksipuoleisella painatuksella, taitettuna ja taittamattomana. Voit vaikuttaa korttisi ulkonäköön myös esimerkiksi preeglauksella, muotostanssauksella tai lakkauksella – oman makusi mukaan. Aloita upeiden kutsukorttien suunnittelu ja tilaus seuraavien vinkkien avulla. 

Kutsukortit omalla kuvalla Scanserin verkkokaupasta

Tilaat nopeasti ja helposti suoraan verkkokaupastamme kutsukortit omilla kuvilla, jos sinulla on aineisto valmiina. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja pyytää tarjousta. Verkkokauppamme tilaustyökalu opastaa sinua selkeästi vaihe vaiheelta eteenpäin ja auttaa suunnittelemaan korteista juuri sellaiset kuin haluat. Voit valita kortit painetuksi ja toimitetuksi jo kahden työpäivän kuluessa.

Aloita korttien suunnittelu valitsemalla haluamasi kokovaihtoehto. Tämän jälkeen aukeaa suunnittelutyökalu, jossa valitset painovärit ja paperilaadun. Voit ladata aineiston meille kuvatiedostoina tai suunnitella kortit itse suunnittelutyökalussa, jossa voit sommitella kuvat ja lisätä tekstit haluamasi kohtiin. Jos lataat aineiston, niin teemme asettelun painossa ja lähetämme sinulle vedoksen nähtäväksi. Vedos on saatavana pdf:nä tai kirjepostina toimitettuna. 

Kutsukortit omalla kuvalla herättää varmasti juhliin kutsuttujen mielenkiinnon ja innon saapua juhliin. Hyvien ja juhlaan sopivien kuvien valintaan kannattaa siis panostaa. Mikäli kaipaat ideoita ja voit hankkia vinkkejä kutsukorttien suunnitteluun esimerkiksi kirjoista, lehdistä tai internetistä. 

Mitä tietoja pitää olla kutsukortissa?

Tässä vielä muistutuksena, mitä tietoja kannattaa laittaa kutsukorttiin. Muista merkitä siis ainakin seuraavat tiedot kutsukorttiin:

  • tilaisuuden aihe
  • päivämäärä, viikonpäivä ja kellonaika
  • juhlapaikka
  • jos haluat, että vieraat ilmoittavat tulostaan, merkitse kutsuun v.p. eli vastausta pyydetään sekä puhelinnumero, johon vastaus laitetaan ja mihin mennessä
  • pukeutumisohje
  • kutsujan nimi
  • tarvittaessa ajo-ohje

Tilaa kutsukortit omalla kuvalla ajoissa

Kutsukorttien suunnittelu, tilaus ja lähetys kannattaa toteuttaa ajoissa. Näin varmistat, että mahdollisimman moni pääsee juhliisi mukaan ja ehdit suunnitella rauhassa unelmiesi juhlat. Tilaa kutsukortit ajoissa verkkokaupastamme ja toimita ne vieraille. Yllätä ystäväsi upeilla kutsukorteilla, jonka saatuaan he eivät malttaa odottaa juhlia!

2022-06-10T19:26:04+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin