Niina Laitinen yhdisti sukkaohjeet ja seinäkalenterit bisnesideaksi

Kuulostaako seinäkalenterit omilla kuvilla tylsältä ja vanhalta idealta? Lapinlahtelainen Niina Laitinen on useamman vuoden ajan tehnyt seinäkalentereita itse ottamillaan sukkakuvilla ja myynyt niitä tuhansittain innokkaille kutojille. Laitinen myy sukkakalentereitaan verkkokaupassaan niinalaitinendesign.com. Jokainen kalenteri sisältää 12 sukkamallia, yksi jokaiselle kalenterikuukaudelle. Seinäkalenterin lisäksi pakettiin kuuluu 36 sivuinen ohjelehti, jossa jokaiselle sukkamallille on oma neuleohjeensa ja kaavionsa.

Laitinen tekee lähes kaiken alusta asti itse. Hän neuloo, valokuvaa, käsittelee kuvat ja toteuttaa ohje-esitteen taiton. Seinäkalenterin kasaamisen hän hoitaa näppärästi verkkokauppamme personointityökalulla. Tänä vuonna kalentereita on painettu ennakkotilausten pohjalta jo useita satoja, vaikka on vasta lokakuun alku.

seinäkalenterit omilla kuvilla

Seinäkalentereiden toteutus omilla kuvilla voi olla myös vaivatonta

Laitisen lisäksi myös moni yhdistys, luontokuvaaja ja koululuokka on suunnitellut oman kalenterinsa verkkokaupassamme. Yksinkertaisimmillaan seinäkalenterin voi toteuttaa tuomalla kuvat verkkokauppamme personointityökaluun, lisäämällä haluamansa tekstin ja tilaamalla kalenterin. Voimme myös suunnitella seinäkalenterin puolestasi.

Seinäkalenterit sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Vuosien varrella kauttamme on tilattu seinäkalentereita lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin. Joka syksy painamme tuhansia seinäkalentereita liikelahjoiksi ja varainkeruutarkoituksiin. Parhaimmillaan seinäkalentereilla voit ansaita rahaa tai tukea hyvää tarkoitusta.

Mikä on sinun seinäkalenteri-ideasi? Ole meihin yhteydessä tai tilaa suoraan verkkokaupastamme painotalo.fi.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Sinua voisi kiinnostaa myös

    2022-06-10T19:29:03+00:00

    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin