Painotuotteet vaalikampanjaasi varten

Painotuotteet vaalikampanjaasi varten
Esimerkkinimillä olevia vaaliflyereita, joissa on mies ja nainen

 

Painotuotteet vaalikampanjaasi varten. Näin onnistut vaalikampanjassasi!

Panosta vaalikampanjaasi painattamalla laajasti erilaisia painotuotteita – näin pidät huolen siitä, että jäät vahvasti ihmisten mieliin. Vahva näkyvyytesi on ehdottomasti puolellasi, kun äänestäjät vaalipäivänä puntaroivat valintaa ehdokkaiden välillä. Näkyvyytesi on hyvä varmistaa laadukkailla painotuotteilla, joita saat meiltä edullisesti ja nopeasti.

Vaikka vaaliflyerit saattavat kuulostaa vanhanaikaiselta idealta, ovat ne ehdottoman tärkeitä, kun teet vaalityötä ihmisten parissa. On hyvä antaa tapaamillesi ihmisille muistoksi flyeri, jossa on vaalinumerosi. Niiden avulla ihmiset muistavat helpommin numerosi ja yhteisen keskustelunne. Jos suunnitelmissasi on rantautua ulos ihmisten keskuuteen tekemään vaalityötä, niin meiltä löytyy apu ja taito toteuttaa teille tarvittavat painotuotteet. Flyereiden lisäksi on syytä panostaa myös muihin tuotteisiin. Meiltä saat myös muut vaalikampanjointiin kuuluvat painotuotteet.

Miltä kuulostaisi kangaskassi ehdokasnumerollasi, beach flag tai vaikkapa jättimainoslakana, jossa kuvasi ja numerosi näkyisi torilla jo korttelin päästä? Painamme kaikki tuotteet Suomessa ja meiltä saat painotuotteet myös halutessasi kierrätysmateriaaleista! Valttimme on edulliset hinnat ja nopeat toimitukset ympäri Suomen. Voit tilata painotuotteet suoraan Painotalon verkkokaupasta tai ottaa meihin yhteyttä, niin saamme haluamasi vaalituotteet toteutettua hyvään hintaan!

Esimerkkejä tuotteistamme:

Flyerit kaikissa eri kokoluokissa
Julisteet eri kokoisina sisä- ja ulkokäyttöön
Pahvihahmot
Beach flagit
Käyntikortit
Mainoslakanat
Tarrat eri kokoisina ja muodoissa
Roll upit
Kangaskassit

Tarvitsetko suunnitteluapua tai eikö haluamasi tuote löytynyt verkkokaupastamme?

Meiltä löytyy runsaasti eri painotuotteita myös verkkokauppamme ulkopuolelta. Ota yhteyttä, niin laskemme mielellämme sinulle erikoistarjouksen. Olemme hinnoitelleet ehdokkaille todella hyvät hinnat vaalikampanjoinnin ajaksi.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Sinua voisi kiinnostaa myös

    2023-02-02T16:06:37+00:00

    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin