Pelikortit omilla kuvilla

Pelikortit omilla kuvilla

Korista pelikortit omilla kuvilla ja vie koko pelaaminen uudelle tasolle!pelikortit omilla kuvilla

Korttipelit ovat olleet jo pitkään peleistä suosituimpia. Avustuksellamme voit valita tehdä pelaamisesta entistäkin hauskempaa lisäämällä pakkaan omat kuvasi. Perheiden klassikkopelit saavat uuden ulottuvuuden, kun pakka täyttyykin sukulaisten kuvista. Tai tee muistipelisti todellisempaa painamalla kortteihin omia muistojasi. Mikseivät pelikortit omilla kuvilla toimisi myös oivana lahjaideana? Itse suunniteltu pakka on mukava yllätys, joka ilahduttaa kaikkia pelaajia.

Aloita pelikorttien suunnittelu verkkokaupassamme: TÄSTÄ

Pelikortit rajattomin mahdollisuuksin

Itse suunniteltu pakka on mukava yllätys, joka ilahduttaa kaikkia pelaajia. Pelikortit painamme täysin värein ja jokainen pakka sisältää 54 korttia. Voit valita oman kuvasi pakan taustapuolelle, sekä jokaiselle eri numerolle ja maalle yksilöllisesti. Mahdollisuuksiesi rajana on vain korttien määrä. 54 korttia antaa onneksi varaa valita omista kuvista parhaat.

Suunnittele pelikortit omilla kuvilla vaivatta

Verkkokauppamme suunnittelutyökalu tekee korttipakan tilaamisesta helppoa ja nopeaa. 4 helppoa steppiä ja pääsemme valmistamaan suunnittelemiasi pelikortteja.

  1. Valitse haluamasi korttipakkojen määrä (minimitilaus on 5 pakkaa)
  2. Lataa kuvasi suunnittelutyökaluun
  3. Asettele kuvat omille paikoilleen
  4. Esikatsele ja viimeistele tilaus

Kortit toimitetaan kestävässä kotelossa ja toimitusaika tilaukselle on n. 2 viikkoa.

Aloita pelikorttien suunnittelu verkkokaupassamme: TÄSTÄ

Tilaa pelikortit lahjaksi

Onni on myötä personalisoiduilla korteilla pelatessa. Tai pelaaminen voi ainakin tuntua onnellisemmalta. Siten pelikortit omilla kuvilla on mainio lahjaidea niin yritykselle, perheelle kuin pokerihaillekin.

Räätälöidyillä pelikorteilla kelpaa oma täyskäsi paljastaa.

2022-06-10T19:33:45+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin