Käyntikortit

Käyntikortit
Käyntikortit2022-06-10T19:42:40+00:00

Project Description

YRITYKSEN KÄYNTIKORTTI

Käyntikortit voivat avata sinulle ja yrityksellesi uusia ovia ja ne toimivatkin usein jatkumona ensivaikutelmalle, jonka annat. Tällöin on tärkeää, että viestit jo käyntikortissa asioita sinusta. Käyntikortti on pieni palanen kartonkia, mutta käyntikortin ollessa visuaalisesti tyylikäs ja toteutettuna laadukkaalle käyntikorttikartongille, antaa se hyvän ja ammattimaisen kuvan sinun ja yrityksen toiminnasta. Painatamme kaikki käyntikortit laadukkaalle käyntikorttikartongille tai tarvittaessa haluamallesi erikoiskartongille. Toteutamme niin perinteisiä yksipuolisia käyntikortteja kuin erikoisempia ratkaisuja, esimerkiksi kohokirjaimin varustettuja käyntikortteja.

KÄYNTIKORTIT ERI KARTONGEILLA

Perinteisen käyntikorttikartongin lisäksi tarjoamme myös erikoiskartonkeja. Käyntikorttikartonkimme on 280 grammaista sileää mattapintaista paperia.

Erikoisempia vaihtoehtojamme ovat:

  • Scandia White 350g. Päällystämätön pintaliimattu valkoinen pehmeäpintainen paperi.
  • Terreus 270g. Kirkkaanvalkoinen verkkokuvioitu paperi.
  • Curious Metallics Metal 300g. Sileä metallinhohtoinen erikoisefektipaperi.

KÄYNTIKORTIT NOPEASTI

Käyntikortit tilaat helposti ja nopeasti verkkokauppamme kautta tai olemalla meidän asiakaspalveluun yhteydessä. Verkkokaupan puolella tilausvaiheessa pystyt personoida käyntikortteja monipuolisesti. Aloita suunnittelu valitsemalla haluatko yksi- vai kaksipuolisen painatuksen. Tämän jälkeen pääset tekemään valinnat käyntikortin ulkonäöstä. Ulkonäköön voit vaikuttaa valitsemalla haluamaasi paperilaatua, eri laminointivaihtoehtoja sekä kulmien pyöristämistä.

Enää riittää, kun lataat aineiston ja kerrot haluamasi käyntikorttien määrän. Minimitilausmäärä on 50 käyntikorttia. Mikäli tilaat useammalle henkilölle samanaikaisesti käyntikortit niin muista ilmoittaa erilaisten korttien lukumäärä.

KÄYNTIKORTTIEN TOIMITUS

Jos haluat vedoksen mallikappaleesta, voimme lähettää tämän sinulle kirjepostina. Toimitusaika käyntikorteille on pikatoimituksena 1 työpäivä ja muutoin 3-5 työpäivää. Jos saamme aineiston painovalmiina pdf-tiedostona tämä varmistaa aikataulun pitämisen. Otamme vastaan myös avoimia tiedostoja, ja tarjoamme lisäpalveluna tiedoston painokuntoon saattamisen. Huomio tällöin toimitusaika saattaa pitkittyä.

Siirry tilaamaan

Tutustu käyntikortteihin ja muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

käyntikortit

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin