Korttien painatus omilla kuvilla

Korttien painatus omilla kuvilla2022-06-10T19:44:55+00:00

Project Description

KORTTIEN PAINATUS

Erilaisten korttien painatus onnistuu avullamme jokaista tilannetta varten. Tarvitsitpa sitten postikortteja, onnittelukortteja tai kutsukortteja – meiltä saat ne haluamillasi kuvilla ja materiaaleilla. Valikoimastamme löydät erilaisia korttipohjia, joista voit valita mieleisesi. Vaikuta myös kortin ulkonäköön lakkauksella tai preeglauksella. Suunnittele omat kutsu-, onnittelu-, rippi-, ylioppilas-, -kiitos, hää- ja joulukorttisi tai ota meihin yhteyttä, niin me autamme sinut alkuun! Unohda tylsät ja sarjavalmisteiset kortit ja suunnittele uniikit, sinun näköisesi kortit.

KORTTIEN TILAAMINEN JA SUUNNITTELU

Kortit tilaat nopeasti ja helposti suoraan verkkokaupastamme, jos sinulla on aineisto valmiina. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja pyytää tarjousta. Verkkokauppamme tilaustyökalu opastaa selkeästi vaihe vaiheelta eteenpäin ja auttaa sinua suunnittelemaan korteista sellaiset kuin haluat. Parhaimmillaan voit valita kortit painetuksi ja toimitetuksi jo kahden työpäivän kuluessa.

Aloita korttien suunnittelu valitsemalla haluamasi kokovaihtoehto. Tämän jälkeen aukeaa suunnittelutyökalu, jossa valitset painovärit ja paperilaadun. Voit ladata aineiston meille kuvatiedostoina tai suunnitella kortit itse suunnittelutyökalussa. Suunnittelutyökalussa voit sommitella kuvat ja lisätä tekstit haluamasi kohtiin. Jos lataat aineiston, niin teemme asettelun painossa ja lähetämme sinulle vedoksen nähtäväksi. Vedos on saatavana pdf:nä tai kirjepostina toimitettuna.

SIIRRY SUUNNITTELEMAAN!

KORTTIEN PAINATUS KOKOVAIHTOEHDOT

Riippuen korttien tarkoituksesta tarjoamme kattavat eri vaihtoehdot kokoihin. Korttien painatus onnistuu sekä yksi- tai kaksipuolisella painatuksella. Luonnollisesti värein tai mustavalkoisena.

Valmiiksi valittavissa olevat koot:

 • A5 Postikortti (210x148mm)
 • A5 kokoinen 4-sivuinen avattava kortti. Avattuna kortti on A4 kokoinen.
 • A65 Postikortti (210x99mm)
 • A65 Postikortti 4-sivuinen avattava
 • A6 Postikortti (148x105mm)
 • A6 kokoinen 4-sivuinen avattava kortti. Avattuna A5 kokoinen.

Mikäli valmiista kokovaihtoehdoista ei löydy juuri haluttua tai sopivaa, niin tämä ei ole ongelma. Muutkin korttikoot onnistuvat myös, olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.

KORTTIEN PAPERIVAIHTOEHDOT

Kortteihin valittavissa olevat paperivaihtoehtomme ovat laadukkaita täyssellukartonkeja. 260g kartonkipaperit ovat saatavilla kolmen eri tyylisenä:

 • Pintapuolelta vahvasti päällystetty kiiltävä kortti, jonka taustapuolena toimii päällystämätön matta
 • Molemmilta puolin mattapintainen kortti
 • Molemmin puolin päällystetty kiiltäväpintainen kortti

KORTTIEN PAINATUS HINNAT

Työkalu laskee tilauksellesi hinnan heti nähtäväksi, kun olet ilmoittanut haluamasi kaltaisille korteille tilausmäärän. Yhden kortin hinta tulee aina sen edullisemmaksi, mitä useampaa korttia olet tilaamassa. Korttien painatuksen minimitilausmäärä on 20kpl.

Siirry tästä verkkokauppaamme ja suunnittele kortit omilla kuvilla sopiviksi juuri tarpeeseesi tai pyydä meiltä tarjousta!

SIIRRY SUUNNITTELEMAAN!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


  Scanseri oy

  Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

  Ota yhteyttä meihin