Lehden painatus

Lehden painatus
Lehden painatus2022-06-10T19:45:30+00:00

Project Description

JÄSEN- JA ASIAKASLEHDEN PAINATUS

Kauttamme saat yrityksellenne tai yhdistyksellenne hankittua laadukkaasti painetut liimasidotut lehdet ja kirjat. Olemme monen kymmenen vuoden kokemuksella tuottaneet useat järjestö- ja jäsenlehdet, luettelot, katalogit, hinnastot ja vuosikertomukset. Oli tarpeesi minkälainen vain, ota yhteyttä, niin toteutamme juuri teidän tarpeisiin sopivat lehdet ja julkaisut. Lehden painatus, taitto sekä postituspalvelu onnistuu kaikki kauttamme.

Vihkonidotut lehdet verkkokaupastamme

Kun sinulla on aineisto valmiina ja tiedät jo tarkasti mitä tarvitset, niin voit laittaa lehtien painatuksen heti käyntiin verkkokaupamme kautta. Valitse vain koko, paperilaadut, lehtien määrä ja lataa aineisto.

Verkkokaupastamme löydät suoraan yleisimpien kokojen vihkonidotut lehdet. Kokovaihtoehdot verkkokaupassa ovat A5, A4 ja B5. Tarpeesta riippuen kansipapereiksi voit valita ohuemman päällystämättömän offset-paperin tai eri paksuisista päällystetyistä sileäpintaisista silkkipapereista. Myös sisuspaperiin tarjoamme erilaisia hyviä vaihtoehtoja.

Kansipaperin ja sisuspaperin valintaan annamme apua mielellämme. Olethan myös yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli etsinnässäsi on jokin muu koko kuin verkkokaupasta valmiiksi löytyvä.

Taitto, lehden painatus ja postitukseen

Lehtien painovalmiiksi saattamiseen saat meiltä taittoapua ja valmiit painetut lehdet postitamme puolestasi. Tavoitteena on löytää aina tarkoitukseen löytyvä paras ratkaisu ja onnistunut lopputulos.

Painamiamme julkaisuja muunmuassa:

 • Järjestölehdet
 • Kausijulkaisut
 • Asiakaslehdet
 • Tapahtumaoppaat
 • Tuotekuvastot ja katalogit
 • Vuosikertomukset
 • Kirjat

Onko sinulla tarvetta saada julkaisusi fyysiseksi painettuna? Siirry tilaamaan lehden painatus verkkokaupastamme tai pyydä suoraan meiltä tarjousta!

lehden painatus
Siirry tilaamaan

Tutustu lehtiin ja muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


  Scanseri oy

  Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

  Ota yhteyttä meihin