Lipukkeet

Lipukkeet
Lipukkeet2022-06-10T19:46:03+00:00

Project Description

lipukkeet

Lipukkeet painatus

Kaipaatko tapahtumaasi lipukkeet omalla painatuksella? Kauttamme saat täysin räätälöidyt lipukkeet eri tarpeisiin ja eri tilanteisiin. Käytämme lipukkeissa liimasidontaa, nittausta, numerointia ja perforointia, eli lipukkeiden osittaista lävistystä. Ruoka- ja drinkkiliput hoituvat totta kai muun ohessa. Mitä näistä saisi olla? Ota yhteyttä, niin kruunataan tilaisuutesi siihen sopivilla lipukkeilla.

Lipukkeiden tilaaminen

Lipukkeet tapahtumaasi tilaat joko ottamalla meihin suoraan yhteyttä tai verkkokaupamme kautta. Jos sinulla on esimerkiksi pääsylipun visuaalinen suunnitelma ja aineisto jo valmiina, saat tilattua ne nopeasti ja helposti verkkokaupasta.

Lipukkeiden suunnittelu verkkokaupassa

Lipukkeiden tilaaminen alkaa valitsemalla sopiva koko, tilausmäärä ja lipukkeille haluamasi ominaisuudet. Lopuksi lataat aineiston ja viimeistelet tilauksen. Verkkokaupassamme on valittavissa kolme yleistä kokoa, jotka soveltuvat erinomaisesti tarkoitukseen.

Koot:

  • pieni lipuke 70x32mm
  • keskikokoinen 100x50mm
  • suuri lipuke 150x60mm

Painatus tapahtuu valkoiselle kevyesti päällystetylle laadukkaalle 115g paperille.  Lipukkeisiin on mahdollista käyttää liimasidontaa, numerointia ja niittausta. Lipukkeiden perforointi eli paperin osittainen lävistys on myös mahdollista. Tämä on erityisesti kätevää pääsylippujen kohdalla, jolloin kuponki on helppo ja nopea repäistä irti muista.

Pääsyliput ovat luonnollisesti painettavissa yksi- tai kaksipuolisina ja värein tai mustavalkoisina. Voimme niputtaa liput 10, 25, 50 tai 100 lipun nippuihin. Mikäli sinulla on muita erityistoiveita lippujen suhteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, löydämme varmasti toimivat ratkaisut.

Lipukkeiden painatushinnat

Minimitilausmäärä lipukkeille on 100 kappaletta. Alv 0% lähtöhinta lipukkeille on tällöin 60,69 €. Lopulliseen hintaan vaikuttaa käytetyt painovärit, niputustapa, numerointi ja mahdollinen jälkikäsittely. Verkkokaupamme tilaustyökalun hintalaskurin avulla näet suoraan halutulle tilaukselle muodostuvan lopullisen hinnan.

Siirry tilaamaan pääsylippuja tai muita lipukkeita verkkokauppaamme tai pyydä suoraan meiltä tarjousta!

Siirry tilaamaan

Tutustu lipukkeisiin ja muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin