Seinäkalenteri omilla kuvilla

Seinäkalenteri omilla kuvilla2022-06-10T19:48:27+00:00

Project Description

seinäkalenterit omilla kuvilla

Pysy ajassa ja räätälöi mieleisesi seinäkalenteri omilla kuvilla. Seinäkalenterit soveltuvat täydellisesti yrityksille, liikelahjoiksi, yhdistyksille, varainkeruuseen sekä kouluille ja kerhoille. Tarjoamme helppokäyttöisen suunnittelutyökalun ja reilun hinnoittelun.

SEINÄKALENTERIT OMILLA KUVILLA

Teetä seinäkalenteri omilla kuvilla, jolloin saat niistä juuri haluamasi näköiset. Oma kuvapankkisi mahdollistaa kalenterin rajattomat kuvavaihtoehdot ja vain mielikuvituksesi on rajana. Riippuen tarkoituksestasi voit kuvittaa seinäkalenterin yrityksesi tuotteilla, henkilökunnalla, yhdistyksen jäsenillä tai opiskelijoiden kuvilla. Käyttämällä seinäkalenterissa tarkoituksenmukaisia kuvia luot sillä lisäarvoa sisäisesti, asiakkaille tai jäsenille.

RÄÄTÄLÖI SEINÄKALENTERI MIELEISEKSI

Seinäkalenteri omilla kuvilla, halutulla kalenteripohjalla ja paperilaadulla. Kalenterit ovat helposti personoitavana juuri tarkoituksiinsa soveltuvaksi. Kalenteripohjia on useita, joista löydämme varmasti juuri sinun tarkoitukseen soveltuvat seinäkalenterit. Kalenterit ovat saatavilla A3 ja A4 koissa, vihkomallisina tai metallikierresidottuina. Paperina toimii 150g silkkipaperi ja paino onnistuu niin mustavalkoisena kuin värillisin painovärein. Suomenkieliset nimipäivät sisältyvät kalentereihin. Mikäli valmiista kalenteripohjistamme ei löydy sellaista mitä etsit, niin ota yhteyttä, pystymme varmasta löytämään ratkaisun.

KALENTERIN SUUNNITTELU ON HELPPOA

Seinäkalenterin suunnittelu alkaa valitsemalla mieluisa kalenteripohja koon ja sidontatavan mukaan. Tämän jälkeen pääset rakentamaan oman kalenterisi ja sovittamaan kuvasi haluamallasi tavalla. Vaihtoehtoisesti voit ladata ja lähettää kuvat meille painoon, jolloin teemme asettelun puolestasi ja lähetämme pdf-vedoksen hyväksyttäväksesi.

SEINÄKALENTEREIDEN HINNAT

Räätälöityjen seinäkalentereiden hinnat määräytyvät kalentereiden määrän ja ominaisuuksien mukaan. Minimitilaus määrä kalentereille meillä on 10 kpl ja tällöin esimerkiksi yhden vihkomallisen A4 kalenterin hinnaksi muodostuu 17,16 €. Kalenterikohtaista hintaa pystymme alentamaan voimakkaasti mitä suuremmasta tilausmäärästä on kyse. Esimerkiksi jos tilausmäärä olisi 50 kpl edellä mainittua kalenteria, muodostuisi yhden kalenterin hinnaksi 4,68 €. Selkeän käsityksen saat hinnoista tilaustyökalumme kautta. Verkkokauppamme laskuri näyttää reaaliaikaisesti miten hinta muodostuu eri ominaisuuksien tai tilausmäärien yhdistelmillä.

SEINÄKALENTERI LIIKELAHJAKSI TAI VARAINKERUUTA VARTEN

Liikelahjana seinäkalenteri on muistuttamassa yrityksesi toiminnasta päivittäin. Mikäli kalenteri tulee liikelahjaksi, muista sisällyttää siihen yrityksesi logo, jotta jäät varmasti mieleen. Varainkeruussa seinäkalenteri on helposti personoitavana juuri tarkoitukseensa. Jäsenten iästä riippumatta seinäkalenteri omilla kuvilla on oiva varainkeruun muoto niin yhdistyksille, kouluille kuin kerhoillekin.

seinäkalenterit omilla kuvilla
seinäkalenteri omilla kuvilla

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin