Uusi kalenterikauppa avattu!

Uusi kalenterikauppa avattu!

Olemme avanneet uuden kalenterikaupan, josta on nyt mahdollista tilata erilaiset itse räätälöidyt kalenterit. Kalenterikaupan tuotteet tehdään 100 % kotimaisena painotyönä meillä Scanserilla. Panostamme joustavaan palveluun, jotta kaikille voidaan löytää erinomaiset kalenteriratkaisut. Materiaaleina käytämme ympäristöystävällisiä ja laadukkaita painopapereita. Ensi vuoden kalenterit ovat tilattavavissa, joten tutustu ihmeessä lisää kalenterikaupan tarjontaa!

Kalenterikaupan klassikko – Seinäkalenteri

Seinäkalenterin kanssa menot eivät unohdu, eikä seinä ammota tyhjyyttään. Omin kuvin räätälöitävä seinäkalenteri kertoo enemmän kuin tuhat saa. Se toimii niin omassa käytössä, kuin myös liikelahjana, varainkeruussa tai joululahjana läheisillesi. Käytännöllinen seinäkalenteri muistuttaa yrityksestäsi läpi vuoden. Varainkeruutarkoituksessa kalenterit kartuttavat koululuokkien sekä urheiluseurojen kassaa. Suomenkielisten seinäkalentereiden lisäksi myös kaksikieliset kalenterit, joista näet suomenkielisten nimipäivien lisäksi ruotsinkieliset nimipäivät. Mallivaihtoehtoja ovat vihkomalli, kierremalli ja henkarimalli. Kaikki seinäkalenterit ovat tilattavissa omilla kuvilla.

Pöytä- ja taskukalenterit

Taskukalenteri matkaa näppärästi mukana kanssasi. Vaikka akku puhelimesta loppuisi, varmistaa perinteinen taskukalenteri oikeassa paikassa olemisen. Taskukalenteri sopii kaikille!Pöytäkalenteri on tapahtumien keskellä. Aseta pöytäkalenteri pöydälle ja pysy tilanteen päällä yhdellä silmäyksellä. Pöytäkalenteriin teet nopeat merkinnät, eikä viikonnumerot ole googlailun päässä.

Kalenterikauppa toimii aikaisemmille asiakkaillemme jo tutulla suunnittelutyökalulla, jossa lataat oman kuva-aineistosi ja räätälöit kalenterisi ominaisuudet helposti!

 

SIIRRY TÄSTÄ PEREMMÄLLE KALENTERIKAUPPAAN!

 

2022-06-10T19:51:54+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin