Vuoden 2023 seinäkalenterit omilla kuvilla tilattavissa nyt kalenterikaupastamme.

Vuoden 2023 seinäkalenterit omilla kuvilla tilattavissa nyt kalenterikaupastamme.
Kalenteri, johon painettu kuva jalkapallojoukkueesta. Taustalla toinen kuva jalkapallojoukkueesta.

Vuoden 2023 seinäkalenterit omilla kuvilla tilattavissa nyt kalenterikaupastamme.

Seinäkalenterit soveltuvat täydellisesti yrityksille, liikelahjoiksi, yhdistyksille, varainkeruuseen sekä kouluille ja kerhoille. Tarjoamme helppokäyttöisen suunnittelutyökalun ja reilun hinnoittelun. Voit myös lähettää kuvat suoraan meille niin teemme seinäkalenteriaineiston puolestasi.

SEINÄKALENTERIT OMILLA KUVILLA

Kalenterikauppa.fi verkkokaupassamme voit suunnitella seinäkalenterin omilla kuvilla ja halutulla kalenteripohjalla. Kalenterit ovat helposti personoitavissa ja kalenteripohjia on useita, joten löydämme varmasti juuri sinun tarkoitukseen soveltuvat seinäkalenterit. Kalenterit ovat saatavilla A3 ja A4 ko’oissa – vihkomallisina tai metallikierresidottuina. Paperina toimii 170g laadukas taidepainopaperi. Suomenkieliset nimipäivät sisältyvät kalentereihin. 

Mikäli valmiista kalenteripohjistamme ei löydy sellaista mitä etsit, niin ota yhteyttä, pystymme varmasti löytämään sopivan ratkaisun juuri sinulle. 

Seinäkalentereillemme on muuten myönnetty suomalaisesta työstä kertova avainlippumerkki. Seinäkalenterimme painetaan omassa painossamme Helsingin Lauttasaaressa. 

NÄIN TILAAT SEINÄKALENTERIN KALENTERIKAUPASTAMME 

  1.  Valitse kalenteripohja
  2.  Lataa haluamasi kalenterikuvat
  3.  Suunnittele kalenteri
  4.  Tilaa kalenteri

Tästä linkistä pääset tutustumaan tilaustyökaluun sekä tilaamaan kalenterit omilla kuvilla: https://www.kalenterikauppa.fi/fi/tuotteet/seinakalenterit

Jos tilauksen tekeminen verkossa tuntuu liian jo ajatuksena liian haastavalta tai valmiista kalenteripohjistamme ei löydy sellaista mitä etsit, voit aina myös laittaa meille suoraan meiliä osoitteeseen kauppa@kalenterikauppa.fi tai soittaa numeroon 020 7619501 niin jeesataan teidän kalenteriasiat kuntoon.

SEINÄKALENTEREIDEN HINNAT

Räätälöityjen seinäkalentereiden hinnat määräytyvät kalentereiden määrän ja ominaisuuksien mukaan. Minimitilaus kalentereille on 5 kpl ja yli 500 kpl tilauksiin kannattaa kysyä tarjous aina erikseen. 

Selkeän käsityksen hinnoista saat tilaustyökalumme kautta. 

Tässä esimerkkilistaus vihkosidottujen seinäkalenterien hinnoista:

100 kpl : 5,14 euroa (hinta sisältää alv.24%)

200 kpl : 4,17 euroa (hinta sisältää alv.24%)

500 kpl : 3,60 euroa (hinta sisältää alv.24%)

TARVITSETKO SUUNNITTELUAPUA?

Kyllä vain, meiltä sitä saa! Mikäli kalenteriaineiston valmistaminen tuntuu haasteelliselta, voit lähettää myös kuvat suoraan meille. Teemme tällöin kalenteriaineiston puolestasi ja lähetämme vedoksen hyväksyttäväksi ennen painamista. Viestiä voit laittaa suoraan osoitteeseen kauppa@kalenterikauppa.fi. Riittää, kun kerrot millaisesta kalenterista ja määrästä olet kiinnostunut niin katsotaan yhdessä askelmerkit kuntoon!

VOIKO SEINÄKALENTERIEN MYYMISELLÄ ANSAITA?

Kyllä, ehdottomasti voi! Vuosien varrella useat asiakkaamme tahkovat kalentereiden myymisellä itselleen tai yhdistyksensä kassaan useamman tuhannen euroa.

Esimerkiksi jo 200 kpl vihkomallista A4 seinäkalenteria maksaa verollisena vain hieman yli 4 euroa kappaleelta. Kalenterit yleensä myydään eteenpäin 15-20 euron kappalehintaan, joten voittoa jää yli 2000 euroa.

2022-09-23T14:10:48+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin