Logo- ja kirjepaperi

Logo- ja kirjepaperi
Logo- ja kirjepaperi2022-06-10T19:46:57+00:00

Project Description

Logo- ja kirjepaperi

Kirjepaperia tarvitaan vielä pitkään moniin eri tarkoituksiin, vaikka digitalisaation myötä monet prosessit ovat jo muuttuneet täysin sähköisiksi. Yrityksenne logolla ja varustetut kirjepaperit eri tilanteisiin antaa ammattimaisen ja luotettavan vaikutelman ja on osa yrityksen yhtenäistä visuaalista identiteettiä. Meiltä saat laadukkaat ja lasertulostuskelpoiset esipainetut kirjepaperit kaikkiin tarkoituksiin.

A4 logo- tai kirjepaperi esipainettuna

A4 kokoiset kirjepaperit esipainamme offsetpainossa. Offset painoväreihin tarjoamme eri vaihtoehtoja sekä paperilaatuja, joista valita. Perinteisesti kirjepaperiin suosittelemme 80g, 90g tai 100g offsetpaperia. Kirjepaperit toimivat kaikissa lasertulostimissa.

Kirjepaperi verkkokaupastamme

Nopeasti ja helposti tilaat logolla painetut kirjepaperit yrityksellenne suoraan verkkokaupastamme. Verkkokaupan puolella saat valita haluamasi painovärit, paperilaadun ja tilausmäärän. Lopuksi lataat vain kirjepaperiin painettavan aineiston, kuten esimerkiksi logo-tiedoston. Mikäli et löydä tarvitsemaasi verkkokaupan puolelta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin löydämme kyllä ratkaisun.

Kirjepaperi hinta

Kirjepaperien minimitilausmäärä on 1000 kpl. Tuhannelle esipainetulle kirjepaperille alv 0% hinta on alkaen 121,20 €. Paperilaatu, painovärit ja tilausmäärä vaikuttavat hintaan. Tarjoamme reilun hinnoittelun kasvavan tilausmäärän mukaan. Verkkokauppamme hintalaskuri näyttää suoraan toteutuvan hinnan halutulle määrälle.

Siirry tilaamaan kirjepaperit verkkokaupastamme tai pyydä suoraan meiltä tarjousta!

Siirry tilaamaan

Tutustu logo- ja kirjepapereihin sekä muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

kirjepaperi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin