Esitteiden painatus

Esitteiden painatus
Esitteiden painatus2022-06-10T19:36:26+00:00

Project Description

ESITTEIDEN PAINATUS

Esitteiden painatus yrityksen tuotteiden ja palveluiden markkinointia varten onnistuu kauttamme monipuolisin vaihtoehdoin. Tyylikkäät ja laadukkaasti painetut esitteet parhaimmillaan edistävät yrityksesi myyntiä ja kasvattavat tunnettuutta. Toteutamme erilaisia taitto- ja kokovaihtoehtoja, joiden avulla saat esitteistä parhaan irti, oli käyttötarkoitus mikä tahansa. Persoonalliset, laadukkaat ja luovat esitteet jäävät asiakkaasi mieleen. Kauttamme saat erilaiset esitteet vaivattomasti suoraan verkkokaupastamme tai jättämällä tarjouspyynnön meille.

ESITTEIDEN TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

Jos sinulle on painovalmis esitteiden aineisto jo valmiina ja tiedät tarkkaan mitä tarvitset, niin helpoiten tilaat esitteet verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassamme saat valita haluamasi koon ja räätälöidä esitteen muilta ominaisuuksiltasi sellaiseksi kuin haluat.

Suoraan tilattavissa olevat koot ja mallit:

 • A4, 4-sivuinen
 • A4, 1- tai 2-sivuinen
 • A5, 4-sivuinen
 • A5, 1- tai 2-sivuinen
 • A65, 6-sivuinen

Esitteiden painatus tehdään laadukkaille papereille, joista suoraan valittavana on:

 • Päällystämätön offsetpaperi
 • Päällystetty ohut tai paksu silkkipaperi
 • Päällystämätön ekologinen uusiopaperi
 • Kiiltäväpintaisia eri paksuisia taidepainopapereja

Mikäli verkkokaupasta ei löydy haluamaasi kokoa tai materiaalia, niin olethan yhteydessä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä ja auttaa parhaimman mahdollisen esitteen luomisessa.

SUUNNITTELUAPUA ESITTEISIIN

Jos aineistosi ei ole painovalmiina voit lähettää sen meille myös avoimena tiedostona, jolloin saatamme sen loppuun painossa. Jos sinulta puuttuu vielä aineisto kokonaan tai et ole varma mikä olisi paras tapa toteuttaa esite, niin tarjoamme tähän myös apuamme. Kauttamme saat graafisen suunnittelun palvelua, jolla esitteistä saadaan hiottua juuri teidän näköisenne ja parhaiten tarkoitusta palvelevat. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi.

ESITTEIDEN PAINATUS HINTA

Kaikkiin painotuotteisiimme tarjoamme reilun hinnoittelun. Mitä suuremmasta tilausmäärästä on kyse, sitä edullisemman esitekohtaisen hinnan voimme tarjota. Esite painon minimitilausmäärä on 10 kpl. Verkkokaupan tilaustyökalu näyttää suoraan hinnan halutulle määrälle esitteitä.

ESITTEIDEN TOIMITUS

Toimitusaika on joustavasti sovittuna sen mukaan, kuinka kiire toimituksella on. Normaali toimitusaika on 3-5 työpäivää ja pikatoimituksella 2 työpäivää. Toimitusaikaan vaikuttaa aineiston painovalmius ja halutaanko mallikappaleesta vedos. Vedos esitteestä lähetetään halutessa kirjepostina.

SIIRRY TILAAMAAN SUORAAN VERKKOKAUPPAAMME TAI JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ MEILLE!

Siirry tilaamaan

Tutustu esitteisiin ja muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

esitteiden painatus

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


  Scanseri oy

  Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

  Ota yhteyttä meihin