FLYERIT

FLYERIT
FLYERIT2022-06-10T19:36:55+00:00

Project Description

flyerit

FLYERIT

Flyerit ovat parhaimmillaan erilaisissa tapahtumissa ja messuilla. Flyeriin keräät kätevästi tiukan tietopaketin yrityksestäsi, tuotteestasi tai muusta toiminnallesi oleellisesta. Huomioitavaa on hyödyntää laadukasta paperia, jotta muoto ja reunat säilyvät paremmin. Flyerit viestivät myös sinusta yleisellä tasolla, joten niiden laatuun panostaminen kannattaa. Laadukkaat ja erottuvat flyerit ovat omiaan kiinnittämään potentiaalisten asiakkaiden huomion juuri sinun toimintaan. Scanserin kautta saat laadukkaita flyereita monin eri vaihtoehdoin räätälöitynä.

Siirry tilaamaan

FLYERIT ERI PAPERILAADUILLA

Kaikki flyerit ovat saatavilla yksi- tai kaksipuoleisena painatuksena, mustavalkoisena tai värein. Laadukkaat paperivaihtoehtomme koostuvat eri paksuisista päällystetyistä silkkipapereista aina erilaisiin taidepainopapereihin. Asiakaspalvelumme auttaa aina sopivimman paperin valitsemisessa tarpeen tullen.

FLYERIT NOPEASTI

Helpoiten ja nopeiten tilaat verkkokaupamme kautta, jos sinulla on aineisto jo valmiina. Voit myös kääntyä asiakaspalvelumme suuntaan ja kysyä tarjousta. Verkkokaupan suunnittelutyökalun avulla räätälöit flyereista hetkessä toiveidesi kaltaiset ja viimeistelet tilauksen nopeasti. Tilaus on halutessasi jo kahden työpäivän kuluttua toimitettuna valmiina perille.

VALITSE KOKO JA SUUNNITTELE

Verkkokaupamme kautta voit valita suoraan kolmesta eri koosta haluamasi. Flyereille kokovaihtoehtomme ovat:

  • A5 148x210mm
  • A65 210x99mm
  • A6 105x148mm

Mikäli toiveissa on jokin muu koko, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saamme asian järjestymään mutkitta.

Suunnitteluvaiheessa valitse haluamasi paperilaatu ja painovärit. Suunnittelutyökalussa pääset lataamaan kuvatiedostosi. Esikatseluun voit ladata PDF tiedoston suunnittelemastasi flyerista. Vaihtoehtoisesti voit ladata aineiston meille painoon ja pyytää paperivedosta hyväksyttäväksi.

Suunnittelun yhteydessä ilmoita meille haluamasi flyereiden määrä. Samalla työkalu näyttää sinulle tilauksen hinnan. Hintamme muuttuvat reilusti sen mukaan minkäkokoista tilausta olet tekemässä. Yhden flyerin kustannus laskee aina sitä mukaa, mitä useampaa tilaat. Minimitilausmäärä flyereille on 50 kpl.

Toimitusaika valmiille flyereille on pikatoimituksena kaksi työpäivää ja muutoin 3-5 työpäivää. Jos haluat paperivedoksen tarkasteltavaksi, tulee tämä kirjepostina ja toimitusaika lasketaan vasta paperivedoksen hyväksymisestä alkaen.

FLYERIT HINTA

Flyereiden hinta riippuu vahvasti tilauskoosta. Suunnittelun yhteydessä ilmoita meille haluamasi flyereiden määrä. Verkkokauppamme tilaustyökalu näyttää sinulle tilauksen hinnan. Hintamme muuttuvat reilusti sen mukaan minkäkokoista tilausta olet tekemässä. Yhden flyerin kustannus laskee aina sitä mukaa, mitä useampaa tilaat. Minimitilausmäärä flyereille on 50 kpl.

Flyerit ovat edullinen markkinointi- ja promootiokeino yrityksille, yhdistyksille ja kerhoille. Ne ovat hyödyllisiä esimerkiksi uutuuksien lanseerauksessa ja ne soveltuvat tuomaan huomiota kampanjoihin sekä tarjouksiin kohtuullisin panostuksin.

Siirry siis suunnittelemaan ja tilaamaan flyereita tukemaan organisaatiosi tavoitteita tai pyydä suoraan tarjousta meiltä!

Siirry tilaamaan

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin