Kirjekuoret painatuksella

Kirjekuoret painatuksella
Kirjekuoret painatuksella2022-06-10T19:44:15+00:00

Project Description

Teetä kirjekuoret omalla logolla ja erotu eduksesi jo kirjeen kolahtaessa asiakkaasi postilaatikkoon. Meiltä saat perinteiset kirjekuoret painatuksella jokaiseen käyttötarkoitukseen. Voit tilata kauttamme kirjekuoret painettuna ikkunallisina tai ikkunattomina teippisuljentakuorina. Valikoimastamme löytyy kaikki yleisimmin käytetyt kirjekuorien koot sekä tarvittaessa myös erilaisia räätälöityjä kokoja. Räätälöityjen kirjekuorien tilaaminen onnistuu helposti verkkokauppamme kautta suoraan valmiilla aineistolla tai voit jättää myös tarjouspyynnon asiakaspalveluumme.

KIRJEKUORET PAINATUKSELLA VERKKOKAUPASTAMME

Kirjekuoret logolla tai muulla painatuksella tilaat helposti verkkokauppamme kautta. Lataa vain logotiedostosi, valitse oikea koko ja haluamasi kaltaiset kirjekuoret. Saat vedoksen pdf-tiedostona heti nähtäväksesi. Halutessasi voimme myös lähettää paperivedoksen tarkastettavaksi.

Painatus voidaan tehdä yksi- tai kaksipuoleisena, värein tai mustavalkoisena. Valikoimamme kirjekuoret ovat teippisuljennalla toimivia joko umpinaisia tai ikkunallisia kuoria. Kirjekuorien sisäpuolena on harmaa sisuspainatus.

Siirry tilaamaan

YLEISIMMÄT KIRJEKUORI KOOT

Kaikki yleisimmät kirjekuorien koot löytyvät valmiiksi verkkokaupastamme. Yleisimmät koot ovat:

 • C6 114×162 mm
 • C65 114×229 mm
 • C5 162×229 mm
 • C4 229×324 mm
 • B4 250×353 mm
 • E5 156×220 mm
 • E4 220×312 mm

Mikäli etsit muun kokoista kirjekuorta, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

KIRJEKUORTEN PAINATUS HINNAT

Tarjoamme reilun hinnoittelun kaikille painotuotteillemme. Kirjekuorten painatusmäärän mukaan määräytyy kokonaishinta toimitukselle. Suurempien tilauserien kohdalla, pystymme tarjota edullisemman kappalehinnan. Verkkokauppamme tilaustyökalu laskee suoraan toimituksen kokonaishinnan, kun olet ilmoittanut haluamasi tilausmäärän. Minimitilausmäärä kirjekuorille on 50 kappaletta.

KIRJEKUORTEN TOIMITUS

Verkkokauppamme normaali toimitusaika on 3-5 työpäivää. Halutessasi voit valita pikatoimituksen, jolloin kirjekuorten toimitus perille on 2 työpäivää.

SIIRRY SUUNNITTELEMAAN VERKKOKAUPPAAN TAI JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ!

Siirry tilaamaan

Tutustu kirjekuoriin ja muuhun tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme.

 

kirjekuoret painatuksella

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


  Scanseri oy

  Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

  Ota yhteyttä meihin