Muistilehtiöt

Muistilehtiöt
Muistilehtiöt2022-06-10T19:47:44+00:00

Project Description

MUISTILEHTIÖT

Meiltä saat yrityksellesi omat, persoonalliset ja yksilöidyt muistilehtiöt jokaiseen käyttötarkoitukseen. Lehtiöt toimivat yrityksessä sisäisesti sekä liikelahjoina yrityksesi kumppaneille ja asiakkaille. Muistilehtiöt ovat myös omimmillaan mainoskäytössä ja erilaisissa koulutus- ja luentotilaisuuksissa. Muistilehtiöt on mahdollista saada ruutupohjalla, viivoituksella tai tyhjänä ja omalla logolla, jotta ne kulkevat käsi kädessä yrityksesi kanssa.

MUISTILEHTIÖT VERKKOKAUPASTA

Jos aineistosi on jo valmiina, niin tilauksen teet nopeasti ja helposti verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassamme saat valita haluamasi koon ja räätälöidä muistion muilta ominaisuuksiltasi sellaiseksi kuin haluat.

Suoraan tilattavissa olevat koot muistilehtiöille ovat A4, A5 ja A6. Yksi muistilehtiö koostuu 50 lehdestä, joille on painettuna esimerkiksi yrityksen logo. Muistilehtiö voidaan toteuttaa pysty- tai vaakamallisena. Sidonta on toteutettu liima- tai metallikierresidonnalla, joista sivut on helppo repäistä irti. Painatus toteutetaan laadukkaalle 80g päällystämättömälle Edixion offset paperille.

Jos verkkokaupasta ei löydy tarvitsemaasi tai tarvitset esimerkiksi graafista suunnitteluapua aineiston kanssa, niin käänny puoleemme ja etsimme ratkaisut sinulle.

MUISTILEHTIÖIDEN PAINATUSHINNAT

Muistilehtiöiden hinnoittelu perustuu tilauskoon määrään. Hinnan hyvitystä pystymme tarjota joustavasti tilausmäärän kasvaessa. Muistilehtiöiden painatuksen minimitilausmäärä on 10 kpl. Verkkokaupan tilaustyökalu näyttää hintaa reaaliaikaisesti halutun kaltaiselle tilaukselle.

MUISTILEHTIÖIDEN TOIMITUS

Toimitusaika sovitaan sen mukaan, kuinka kiire toimituksella on. Normaali toimitusaika on 2-3 viikkoa ja pikatoimituksella 1 viikko. Toimitusaikaan vaikuttaa halutaanko mallikappaleesta paperivedos hyväksyttäväksi. Lähetämme vedoksen halutessa kirjepostina.

SIIRRY TILAAMAAN SUORAAN VERKKOKAUPPAAMME TAI JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ MEILLE!

Siirry tilaamaan

muistilehtiöt

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin