Joulukortit omalla kuvalla – Lähetä persoonalliset jouluntoivotukset

Unohda tavalliset joka kaupan hyllyn joulukortit. Niitä jokaisen postilaatikkoon putoaa ihan tarpeeksi. Laita persoonaa peliin ja suunnittele joulukortit omalla kuvalla tänä vuonna. Älä anna joulukorttien lisätä joulustressiä vaan tee niiden lähettämisestä hauskaa itsellesikin. Samalla herätät kortin saajalla eri lailla ilahduttavan tunteen.

Mitä kortin saajalle merkitsee joulukortti omalla kuvalla

Kun kortissa on jotain henkilökohtaisempaa piirretyn tontun sijaan, on sen merkitys saajallekin aivan toisenlainen. Joulukortteja saapuu kuitenkin vuosittain usea ja niistä ei varmasti jää mieleen kaikki. Parhaassa tapauksessa kortti voi jäädä säilytettäväksi pitemmäksikin aikaan, eikä löydä tietään heti joulun päättyessä paperinkeräykseen.

Ei stressiä joulukorteista

Joulukortin suunnittelua ei kannata ottaa liian vakavasti. Kyseessä on kuitenkin vain tavasta, että halutaan ilahduttaa toista kortinsaajaa. Joulukortin oman kuvan ei tarvitse olla kaunein tai talvisin valokuvaotos joulutunnelmasta, jos sellaista ei satu olemaan saatavilla. Tonttulakki päähän ja selfie puhelimellakin riittää!

Kuinka joulukortin suunnittelu onnistuu käytännössä

Oman joulukortin suunnittelu käy helposti verkkokaupassamme. Valitse ensin kortin koko ja kaksi- tai yksipuolinen painatus. Joulukortin painatus tapahtuu 260 grammaiselle kartongille. Mattana tai kiiltävänä, molemmat onnistuu. Kun kortilla on halutut ominaisuudet, lataa kuvasi ja viimeistele suunnittelu. Minimitilausmäärä joulukorttien painatukselle on 20 kpl. Mitä useamman joulukortin tarvitset niin sen halvemmalla saat ne kappalehintaan. Verkkokaupastamme näet helposti mitä haluamasi kaltaisten korttien tilaaminen maksaa eri määrissä. Siirry tästä joulukorttien suunnitteluun!

Kenelle sopii räätälöity joulukortti

Itse suunniteltu joulukortti omalla kuvalla sopii kaikille ketkä haluavat toivottaa hyvää joulua tyylillä. Suunnittelussa kannattaa toki ottaa huomioon, että kuka joulukorttia on saamassa. Isoäidille ja yrityskumppanille todennäköisesti sopii hieman erilaiset joulukortit.

Personoidut joulukortit yrityksille

Jos yritys haluaa toivottaa kumppaneilleen tai asiakkailleen hyvää joulua ja siinä samalla muistuttaa hieman omasta olemassaolostaan, niin kannattaahan se tehdä tyylillä ja ehdottomasti lähettää personoitu joulukortti omalla kuvalla. Valitse yritystä edusta kuva, lisää logo ja kirjoita terveiset. Helppoa!

Joulukortit omilla kuvilla sukulaisille

Jos sukulaisten kesken on tavanomaista lähetellä joulukortteja, niin tässä on oiva mahdollisuus tehdä jouluntoivotuksesta hieman vielä henkilökohtaisempaa. Kuva koko perheestä tai perheen nuoremmista on varma valinta.

Joulukortit kavereille

Kavereiden kohdalla mielikuvitus on vain rajana. Jos heittäytymiskykyä on niin ota huumori irti jouluteemasta ja laita joulukortti kavereillesi joka varmasti erottuu joukosta.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


    Sinua voisi kiinnostaa myös

    2022-06-10T19:21:39+00:00

    Scanseri oy

    Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

    Ota yhteyttä meihin