Painotuotteet vaalimainontaan – Nyt tarjoushintaan

Painotuotteet vaalimainontaan – Nyt tarjoushintaan
vaalimainonta

Eduskuntavaalit lähestyvät ja vaalityö alkaa vaatimaan ahkerointia. Jos olet ehdolla vaaleissa tai työskentelet osana vaalikampanjaa, niin tiedät varmasti, että jalkautuminen ulos ja ihmisten kohtaamisen merkitys kasvaa mitä lähemmäs vaaleja edetään. Ulkomainonta, torilavoilla puhuminen sekä äänestäjien kohtaaminen heidän arkiympäristössään on tärkeää.

Flyerit vaalimainontaan

Jos panostat äänestäjien kohtaamiseen henkilökohtaisesti, niin varaudu myös jollain kättä pidemmällä, jolla voit jäädä äänestäjien mieleen. Flyeri on tähän tarkoitukseen loistava. Se on kevyt ja helppo antaa ihmisille mukaan, vaikka aikaa pidemmälle keskustelulle ei olisikaan. Siinä missä flyerilla jätät muistutuksen itsestäsi, niin toimii se myös lisäviestin pohjana teemoillesi, joita ajat vaalikampanjassasi.

Muut painotuotteet

Meillä Scanserilla on nyt kevään vaalikauden ajaksi hyvät tarjoukset. Kauttamme hankit helposti tarvitsemasi painotuotteet ulkona tapahtuvaa vaalityötä varten. Verkkokaupastamme voit tilata suoraan tarvitsemasi määrän esimerkiksi vaaliflyereita tai julisteita erittäin hyvään hintaan. Lataa vain aineisto ja tilaa. Jos vaalikampanjointia varten painotuotteet ovat vielä suunnittelematta, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Kysy meiltä tarjous, tilaa vaivatta verkkokaupasta tai ota yhteyttä suoraan graafiikkoon: hanna@scanseri.fi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kysy meiltä lisätietoa, apua tai tarjousta painotyöstäsi. Autamme mielellämme!


2019-02-21T09:52:13+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin