Suunnittele kalenteri vuodelle 2021

Suunnittele kalenteri vuodelle 2021

Vuosi on taas mennyt vauhdilla eteenpäin ja on aika tilata seinäkalenterit vuodelle 2021. Ota luovuutesi esiin ja suunnittele kalenteri, johon voit merkitä tulevanakin vuonna menot muistiin ja josta on iloa myös muillekin. Meiltä tilaat seinäkalenterit yrityksille, seuroille, yhdistyksille, kouluille tai liikelahjoiksi. Seinäkalentereiden minimitilausmäärämme on 10 kappaletta, mutta mitä useamman tilaat, sitä edullisemmin ne saat. Etsi siis tämän vuoden upeimmat kuvat arkistoistasi ja suunnittele kalenteri vuodelle 2021!

Suunnittele kalenteri omista kuvista

Kalenterikaupassamme voit suunnitella täysin omanlaisesi kalenterin omilla kuvilla kuvitettuna. Persoonallinen kalenteri on erinomainen ja hyödyllinen lahjaidea tai varainkeruutuote seuroille ja yhdistyksille. Mitä, jos tänä vuonna antaisitkin joululahjaksi itse suunnittelemasi kalenterin?

Valittavissa on kolme seinäkalenterimallia: henkarimalli, vihkomalli ja kierremalli. Lisäksi valikoimastamme löytyy erikseen perhekalenteri, johon saa kätevästi listattua harrastukset ja tärkeät menot, ja sponsorikalenteri, jossa on taas tilaa yhteistyökumppanien logoille. Valikoimaamme kuuluu luonnollisesti myös kaksikieliset seinäkalenterit, joista näet suomenkielisten nimipäivien lisäksi myös ruotsinkieliset nimipäivät. Myös nämä seinäkalenterit ovat tilattavissa omilla kuvilla. 

Seinäkalentereiden suunnittelu ensi vuodelle on yksinkertaista

Valitse minkälaisen kalenterin haluat teettää, lataa kuvat ja sommittele ne kalenteriin haluamiesi kuukausien kohdille. Voimme myös tehdä painossa asettelun puolestasi, jos näin haluat. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain lähettää kuvat meille ja lähetämme sinulle vedoksen tarkistettavaksi. Tästä pääset suoraan kalenterikauppaamme suunnittelemaan seinäkalenterit vuodelle 2021. 

Suunnittelemalla ja tilaamalla kalenterit Kalenterikaupasta tuet samalla kotimaista tuotantoa, mikä rakentaa ja vahvistaa yritysten jatkuvuutta haasteellisinakin aikoina. Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tarjoamme aina joustavaa palvelua. 

2022-06-10T19:35:35+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin