Käyntikortit yrityksille – yksilölliset toteutukset

Käyntikortit yrityksille – yksilölliset toteutukset

Olisiko aika panostaa vähän enemmän käyntikorttiin?

Viimeistelty käyntikortti tekee vaikutuksen asiakkaaseen. Nykypäivän painolaitteet mahdollistavat käyntikorttien ja muiden painotuotteiden luovat sekä persoonalliset toteutukset, joilla voit vahvistaa yrityksen brändiä ja tunnettuutta. Meillä Scanserilla on käytössä uusimmat ja moderneimmat painolaitteet, joten voimme toteuttaa tyylikkäät käyntikortit ja muut painotuotteet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Tässä esimerkkejä tyylikkäästi loppuun asti hiotuista viimeistelyistä. Aloita näiden esimerkkien inspiroimana käyntikorttien suunnittelu jo tänään! 

Rabbit Filmsille toteutimme kultafolioinnilla sekä soft touch -laminoinnilla olevat käyntikortit 

Kultafolioinnilla saadaan aikaan todella näyttävä logo, joka tuo pienen palan luksusta painotuotteelle. Soft touch -laminointi taas antaa miellyttävän pehmeän sormituntuman korttiin, mikä saa kortin saajan hypistelemään korttia pidemmäksi aikaa. Lisäksi soft touch -laminointi tekee mustasta mattamaisesta väristä arvokkaamman näköisen.

 

käyntikortit

 

Mustalla pohjalla kultafoliointi tulee vielä vahvemmin edukseen ja lopputulos on yksinkertaisen tyylikäs. Sopisiko kultafoliointi tai soft touch -laminointi sinun käyntikorttiisi?

Toteutimme Gold and Greenille preeglatut käyntikortit

Gold and Greenille toteutetussa käyntikortissa on preeglaus, joka tuo mahtavaa kolmiulotteisuutta korttiin ja saa näin käyntikortin erottumaan muusta massasta edukseen. Preeglaus on siis painatusmenetelmä, jolla saadaan haluttu teksti tai kuvio painettavan tuotteen pintaan kohokuvioksi, mikä elävöittää painotuotteen sisältöä. 

 

käyntikortit

 

Laadukkaalla 400g kartongilla taas saadaan premium-tuntumaa korttiin ja kartonki tuo myös loistavasti halutun kuvion mahdollisimman hyvin esiin. Preeglauksella ja oikealla kartongilla luot käyntikortin, joka vahvistaa yrityksesi ilmettä ja herättää halun kuulla yrityksestäsi lisää. 

UV-kohdelakkauksella saadaan asiat erottumaan hohtavasti

Erottuvalla, yritystä kuvaavalla ja selkeällä käyntikortilla teet hyvän ja ammattimaisen ensivaikutelman. UV-kohdelakkauksella voidaan korostaa tekstejä, hahmoja ja kuvioita. Kohdelakkaus tehdään tiettyyn osaan painotuotteesta, joten sillä saadaan halutut asiat erottumaan selkeämmin. UV-kohdelakkauksella teet käyntikorteistasi todella mageat ja modernit. Näitä käyntikortteja jakaa innoissaan ja mielellään tärkeille yhteyshenkilöille. 

käyntikortit

Jos kiinnostuit panostamaan käyntikorttiisi tai muuhun painotuotteeseesi hieman enemmän ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme tai lähesty suoraan tarjouspyynnöllä scanseri@scanseri.fi

Mikäli kaipaat apua käyntikorttien ilmeeseen, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin. Toteutetaan yhdessä luovat ja tyylikkäät käyntikortit, jotka eivät unohdu taskunpohjalle tapaamisen jälkeen. 

Tutustu myös Painotalo.fi-verkkokauppamme valikoimaan, josta voit tilata käyntikortit ja muut painotuotteet. 

 

2022-06-10T19:23:25+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin