Kutsukortit häihin ja muihin juhliin

Kutsukortit häihin ja muihin juhliin

Kutsukortit häihin ja muihin vuoden tuleviin juhliin

Tuoko tuleva vuosi mukanaan juhlia? Juhlien kuten häiden suunnitteluun liittyy tietysti kutsukortit. Juhlapäivä alkaa todella konkretisoitua, kun vieraat on kutsuttu. Painettu kutsukortti häihin on upea tapa muistuttaa vieraita tulevasta juhlapäivästä. Scanserilta voit tilata persoonalliset kutsukortit unohtumatonta päivääsi varten nopeasti ja luotettavasti.  Aloita häiden valmistelu tilaamalla itse suunnitellut kutsukortit häihin. Meiltä tilaat totta kai kutsukortit myös kaikkiin muihinkin juhliin, kuten rippijuhliin, synttäreille ja ylioppilasjuhliin. 

Kutsukortit häihin aloita kutsukorttien suunnittelu paperin valinnalla

Kutsukorttien suunnittelu on yksi häävalmistelujen ensimmäisistä vaiheista. Paperin valinnalla voit vihjaista, minkä tyyliset hääjuhlat ovat tulossa. Hyvä kutsukortti häihin on siis persoonallinen ja antaa kutsuvieraalle vihjeitä tulevasta hääjuhlasta. Kortteihin valittavissa olevat paperivaihtoehtomme ovat laadukkaita täyssellukartonkeja. 260 g kartonkipaperit ovat saatavilla kolmen eri tyylisenä:

  • Molemmin puolin päällystetty kiiltäväpintainen kortti
  • Pintapuolelta vahvasti päällystetty kiiltävä kortti, jonka taustapuolena toimii päällystämätön matta
  • Molemmilta puolin mattapintainen kortti

Kiiltäväpintainen korttipohja henkii tyylikkyyttä ja glamouria. Mattapintainen kortti on taas pelkistetympi ja luonnollisempi.

Lue lisää korttien tilaamisesta ja suunnittelusta verkkokaupassamme täältä ja suunnittele upeat kutsukortit häihin ja muihin juhliin. 

Valitse sopiva kokovaihtoehto

Valikoimastamme voit valita erikokoisia korttipohjia joko yksi- tai kaksipuoleisella painatuksella, taitettuna ja taittamattomana. Värillisinä tai mustavalkoisina. Tarjoamme seuraavat kokovaihtoehdot.

Valmiiksi valittavissa olevat koot:

  • A5 Postikortti (210x148mm)
  • A5 kokoinen 4-sivuinen avattava kortti. Avattuna kortti on A4 kokoinen.
  • A65 Postikortti (210x99mm)
  • A65 Postikortti 4-sivuinen avattava
  • A6 Postikortti (148x105mm)
  • A6 kokoinen 4-sivuinen avattava kortti. Avattuna A5 kokoinen.

Mikäli valmiista kokovaihtoehdoista ei löydy sinulle sopivaa kokoa, niin muutkin korttikoot onnistuvat. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Viimeistele kutsukortti häihin kohokuvioinnilla, muotostanssauksella tai lakkauksella

Tarjoamme kutsukorttien viimeistelyyn preeglausta, muotostanssausta tai lakkausta. Preeglaus on painatusmenetelmä, jolla saadaan haluttu teksti tai kuvio kortin pintaan kohokuvioksi. Kohokuviolla korostetaan tiettyjä kohtia sekä luodaan tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Muotostanssaus on taas menetelmä, jolla voidaan leikata korttipohja haluttuun muotoon poikkeamaan normaalista arkin muodosta. Kutsukortin tekstin tyylillä, väreillä ja kuvioinnilla voit tietysti vielä vahvistaa lisää haluamaasi vaikutelmaa. Korttien painatuksen minimitilausmäärä on 20 kpl ja hinta tulee sitä edullisemmaksi, mitä useamman kortin tilaa. Lue lisää korttien tilaamisesta ja suunnittelusta verkkokaupassamme täältä ja suunnittele upeat kutsukortit häihin ja muihin juhliin.

2022-06-10T19:25:32+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin