Pääsylippujen painatus

Pääsylippujen painatus

Pääsyliput eri tapahtumiin

Tarvitsetko pääsyliput tapahtumaan? Scanserin kautta voit tilata niin pääsyliput kuin ruoka- ja drinkkiliputkin tapahtumaasi. Painatamme pääsyliput laadukkaalle paperille ja täysin räätälöidysti eri tarpeisiin ja eri tilanteisiin. Valittavissa on kolme vakiokokoa tai voit myös itse määritellä lipukkeen koon. Pääsylippujen painatus sujuu sujuvasti ja luotettavasti Scanserin kanssa.

Miksi kannattaa painattaa pääsyliput tapahtumaan?

Digitalisaation aikakaudella paperiset pääsyliput voivat tuntua siltä kuin tekisi paluun menneeseen, mutta niillä on tärkeitä hyötyjä, jotka varmistavat ja edistävät tapahtumasi onnistumista. Esimerkiksi ihmisten sisäänpääsy ei jumiudu tekniikan pettäessä. Paperinen pääsylippu on myös yksinkertainen ja kaikille helppo keino päästä sisään, mikä voi lisätä osallistujien määrää. Mitä helpommaksi asiat tehdään asiakkaalle, sitä helpommin he tulevat asiakkaiksi ja pysyvät asiakkaina. Lisäksi hieno ja tyylikäs paperinen pääsylippu voi olla monelle tärkeä muisto koetusta elämyksestä, kuten maailmantähden musiikkikonsertti. Mikään ei voi herättää sellaista nostalgian tunnetta kuin vanhentuneen lipun tunne ja käsinkosketeltavuus. 

Pääsylippujen painatus omalla kuvalla

Meiltä voit tilata pääsyliput omalla kuvalla eli suunnitella niistä juuri sellaiset kuin haluat. Näin voit samalla markkinoida tapahtumaasi persoonallisella tavalla. Kun pääsyliput painattaa yrityksestä kertovalla kuvalla, lisää samalla yrityksen tunnettuutta. Mahdollisuus jättää yrityksen nimi ja logo ihmisten mieliin kasvaa. Pääsylippujen painatus on siis keino myös markkinoida yritystäsi. Katso, että kuvat, tekstit ja visuaalisen ilme ovat pääsylipussa tasapainossa. Suunnittele pääsylippusi visuaalinen ilme valmiiksi ja painata pääsyliput ajoissa tapahtumaasi. 

Numeroitujen pääsylippujen painatus repäisypinnalla

Meiltä saat pääsylippuihin halutessasi myös numeroinnin tai repäisypinnan, joka on varsinkin pääsylippujen kohdalla hyödyllinen ja kätevä ominaisuus. Näin pääsyliput on helppo ja nopea repäistä sisäänpääsyssä. Mikäli tapahtumatilassa on numeroidut paikat, kannattaa pääsylippuihin painattaa numerot helpottamaan yleisön asiointia ja parantamaan viihtyvyyttä. Tilaa yksilölliset pääsyliput tapahtumaasi Scanserilta ja järjestä unohtumaton tapahtuma. Kysy rohkeasti apua tarvittaessa. Toimitamme ja painatamme pääsyliput nopeasti ja laadukkaasti! 

pääsylippujen painatus

2022-06-10T19:31:58+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin