Roll Up -telineillä tehokasta näkyvyyttä

Roll Up -telineillä tehokasta näkyvyyttä

Roll Up -kuvatelineet

Roll Up, kampanjateline, mainosteline, kannettava kuvateline tai rullaständi. Suositulla ja tehokkaalla markkinointitelineellä on monta nimeä. Sana ”Roll” tulee mainostelineen rullattavasta ominaisuudesta. Roll Upilla saat helposti näkyvyyttä tärkeissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Se on helppo kuljettaa ja pystyttää haluttuun paikkaan. Scanserilta tilaat laadukkaat ja näyttävät Roll Upit tilanteisiin, joissa haluat nostaa brändiäsi esille.

Roll Up sopii monenlaiseen tilaan

Roll Upit sopivat loistavasti myymälätiloihin, messuille ja erilaisiin esittelytilaisuuksiin, missä halutaan kertoa nopeasti, mistä yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta on kyse. Näyttäviä mainostelineitä on helppo kuljettaa, pystyttää ja siirtää paikasta toiseen. Niiden pystyttäminen sujuu vaivattomasti muutamissa sekunneissa. Roll Upin digitaalisesti painettu kuva vain vedetään kotelosta ylös ja asetetaan tukitankoon kiinni. Varsinkin vilkkailla messuilla vangitset nopeasti messukävijöiden katseet hyvin suunnitellulla kuvatelineella ja saat viestisi perille useammalle ihmiselle.  

Suunnittele kuvatelineestä monikäyttöinen ja aikaa kestävä

Roll Upin suunnittelu lähtee aina tarpeesta. Harvoin niitä kuitenkaan suunnitellaan vain yhtä tapahtumaa varten. Varmista jo suunnittelu vaiheessa, että Roll Upista tulee monikäyttöinen ja aikaa kestävä. Suunnittele kuvatelineen sisältö niin, että se ei vanhene hetkessä. Välttämällä päivämäärät, tiettyyn aikaan tai paikkaan sidonnaiset tekstit ja aihetunnisteet voit hyödyntää Roll Upia pidempään. 

Valitse yrityksen brändi-ilmeestä ajattomat elementit, jotka toimivat monenlaisissa tilanteissa ja erilaisille sidosryhmille. Suunnittele Roll Upista huomiota herättävä, kiinnostava ja luokseen kutsuva esimerkiksi oikein valituilla väreillä ja selkeällä, informatiivisella ja ytimekkäällä viestillä. Mieti, että Roll Up on jatkuvakäyttöinen yrityksen mainos, joka toistaa halutun viestin, tunnelman tai teeman. Kuvatelineen tueksi kannattaa painattaa messuja ja tapahtumia varten esitteitä tai flyereita, joista saa lisätietoa yrityksestä, tuotteista ja palveluista. 

Roll Upit nyt tilattavissa verkkokaupastamme 

Voit nyt tilata upeat ja näyttävät Roll Upit verkkokaupastamme. Roll Up 85×200 cm tuotteemme on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja sisältää valokuvatason painatuksen omalla grafiikalla laadukkaalle harmaataustaiselle vinyylille. Tilaukseen kuuluu alumiininen kotelo, jossa tuote kulkee kaikkialle. Tilaa kotimaiset Roll Upit kätevästi ja nopealla toimituksella verkkokaupastamme. Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

roll up

Roll Up -kuvateline 85×200 cm.

2023-02-28T08:49:17+00:00

Scanseri oy

Olemme Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys. Jo 40 vuoden ajan olemme asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla toteuttaneet asiakkaidemme niin pieniä kuin suuriakin painotöitä.

Ota yhteyttä meihin